Gratis levering vanaf €50,-
Aanmelden Mijn account
BOOK
 APPOINTMENT
SHOP
 PRODUCTS

Meet the Team

Melanie Hess

Educator

Met ruim 17 jaar ervaring in het kappersvak, werkend zowel als creative hairstylist en educator, is zij de juiste persoon om jou en/of je team te begeleiden naar een hoger niveau.
Binnen het kappersvak zijn de styling- en haarproducten voor Melanie altijd het focuspunt van haar carrière geweest.

EDO SLEUTELBERG

Director

Met vele jaren ervaring als ondernemer zorgt Edo ervoor dat de bedrijfsvoering binnen Windle Product Nederland optimaal georganiseerd is.
Een gestroomlijnde organisatie is zowel voor de klant al de ondernemer van toegevoegde waarde.

Paul Windle

Managing Director - Stylist

Paul heeft in 1988 de award winning Windle salon in Covent Garden opgericht. Zijn salon staat continue aan de top van de Londense kappersbranche en is voortdurend in ontwikkeling.
Vanuit zijn jarenlange ervaring heeft hij met zijn top team het Windle merk ontwikkeld en op de markt gebracht.
Wij zijn blij dat Paul zijn kennis met ons deelt zodat wij van Windle Product Nederland zijn erfgoed kunnen vertalen naar de Nederlandse markt.
Zijn mantra is dat het leven langzamer en dieper moet zijn in plaats van sneller en goedkoper.

MICHIEL GOEMANS

Managing Director

Michiel heeft Windle Products Nederland opgericht vanuit zijn passie voor haar producten. Als Managing Director van Windle Products Nederland is Michiel verantwoordelijk voor het adviseren van producten en trainen van kappers.
Als hair stylist/ ondernemer heeft Michiel ruim 30 jaar ervaring, waaronder vijf jaar in de Award-winning salon van Paul Windle in Londen. Daarnaast is hij ruim 7 jaar spreker over zelforganisatie en werkgeluk in het hele land.

VOLG ONS OP INSTAGRAM